5-10 ct læder bog rejse humidor sæt

5-10 ct læder bog rejse humidor sæt

Bedre trækasse, udstyret med en professionel fabrik, er en succesfuld og professionel leverandør af tilpassede 2017 hot sale populære brugerdefinerede cigar humidor til salg. Vi har viet til denne industri i over 9 år. Takket være det udsøgte design og den høje kvalitet af vores 2017 hot sale populære brugerdefinerede ...

Produktdetaljer

 • produktnavn 5-10 ct læder bog rejse humidor sæt
  Materiale MDF + indeni foret med cedertræfiner
  Størrelse Kan tilpasses
  Logo Tilpasset logo
  tilbehør Cigaret befugter og hygrometer og cigar cutter

3.jpg


blob.png


 • 1. 9 års produktionserfaring til slags gaveæsker.
  2. Meget fleksibel til at imødekomme forskellige kunders anmodning.
  3. Non-Dust Painting Workshop.
  4. OEM / ODM samarbejde med store BRAND virksomheder.
  5. Lav MOQ til 1pc.
  6. Stabilt kvalitetsstyringssystem.

 • Bedre trækasse, udstyret med en professionel fabrik, er en succesfuld og professionel leverandør af tilpassede 2017 hot sale populære brugerdefinerede cigar humidor til salg. Vi har viet til denne industri i over 9 år. Takket være det udsøgte design og den høje kvalitet af vores 2017 hot sale populære brugerdefinerede cigar humidor til salg, samt den tilfredsstillende service og punktlige transport, ejes vi godt omdømme. Velkommen til engrosprodukter med vores fabrik.

Bedre trækasse, udstyret med en professionel fabrik, er en vellykket og professionel leverandør af brugerdefineret 5-10 ct læderbogs rejse humidor sæt. Vi har viet til denne industri i over 9 år. Takket være det udsøgte design og den høje kvalitet af vores 5-10 ct læderbogs rejse humidor sæt, samt den tilfredsstillende service og punktlige transport, ejes vi godt omdømme. Velkommen til engrosprodukter med vores fabrik.
Et par af:Stock Cherry Wood Humidor Box til Cigarer Næste:Factory Galss Top Wooden Cigar Humidor

Undersøgelse