Factory Galss Top Wooden Cigar Humidor

Factory Galss Top Wooden Cigar Humidor

Bedre trækasse, udstyret med en professionel fabrik, er en succesfuld og professionel leverandør af tilpassede 2017 hot sale populære brugerdefinerede cigar humidor til salg. Vi har viet til denne industri i over 9 år. Takket være det udsøgte design og den høje kvalitet af vores 2017 hot sale populære brugerdefinerede ...

Produktdetaljer

 • produktnavn Factory Galss Top Wooden Cigar Humidor
  Materiale MDF + indeni foret med cedertræfiner
  Størrelse Kan tilpasses
  Logo Tilpasset logo
  tilbehør Cigaret luftfugter og hygrometer

3.jpg


blob.png • 1. 9 års produktionserfaring til slags gaveæsker.
  2. Meget fleksibel til at imødekomme forskellige kunders anmodning.
  3. Non-Dust Painting Workshop.
  4. OEM / ODM samarbejde med store BRAND virksomheder.
  5. Lav MOQ til 1pc.
  6. Stabilt kvalitetsstyringssystem.

 • Bedre trækasse, udstyret med en professionel fabrik, er en succesfuld og professionel leverandør af tilpassede 2017 hot sale populære brugerdefinerede cigar humidor til salg. Vi har viet til denne industri i over 9 år. Takket være det udsøgte design og den høje kvalitet af vores 2017 hot sale populære brugerdefinerede cigar humidor til salg, samt den tilfredsstillende service og punktlige transport, ejes vi godt omdømme. Velkommen til engrosprodukter med vores fabrik.

Bedre trækasse, udstyret med en professionel fabrik, er en succesfuld og professionel leverandør af brugerdefinerede fabrik galss top træ cigar humidor. Vi har viet til denne industri i over 9 år. Takket være det udsøgte design og den høje kvalitet af vores fabriksgalss top-træcigar humidor, samt den tilfredsstillende service og punktlige transport, ejes vi godt omdømme. Velkommen til engrosprodukter med vores fabrik.
Et par af:5-10 ct læder bog rejse humidor sæt Næste:Unikke tilpassede spanske Cedar Cigar Boxes Humidor Tray

Undersøgelse