Luksus Black Wooden Electric Cigar Humidor Skab

Luksus Black Wooden Electric Cigar Humidor Skab

Bedre trækasse, udstyret med en professionel fabrik, er en succesfuld og professionel leverandør af tilpassede 2017 hot sale populære brugerdefinerede cigar humidor til salg. Vi har viet til denne industri i over 9 år. Takket være det udsøgte design og den høje kvalitet af vores 2017 hot sale populære brugerdefinerede ...

Produktdetaljer

 • produktnavn Luksus Black Wooden Electric Cigar Humidor Skab
  Materiale MDF + indeni foret med cedertræfiner
  Størrelse Kan tilpasses
  Logo Tilpasset logo
  tilbehør Cigaret luftfugter og hygrometer

blob.png

 • 1. 9 års produktionserfaring til slags gaveæsker.
  2. Meget fleksibel til at imødekomme forskellige kunders anmodning.
  3. Non-Dust Painting Workshop.
  4. OEM / ODM samarbejde med store BRAND virksomheder.
  5. Lav MOQ til 1pc.
  6. Stabilt kvalitetsstyringssystem.

 • Bedre trækasse, udstyret med en professionel fabrik, er en succesfuld og professionel leverandør af tilpassede 2017 hot sale populære brugerdefinerede cigar humidor til salg. Vi har viet til denne industri i over 9 år. Takket være det udsøgte design og den høje kvalitet af vores 2017 hot sale populære brugerdefinerede cigar humidor til salg, samt den tilfredsstillende service og punktlige transport, ejes vi godt omdømme. Velkommen til engrosprodukter med vores fabrik.

Bedre træboks, udstyret med en professionel fabrik, er en vellykket og professionel leverandør af tilpasset luksus sort elektrisk elektrisk cigarr humidor skab. Vi har viet til denne industri i over 9 år. Takket være det udsøgte design og den høje kvalitet af vores luksuriøse sorte træ elektriske cigar humidor kabinet, samt tilfredsstillende service og punktlig transport, ejes vi godt omdømme. Velkommen til engrosprodukter med vores fabrik.
Et par af:Bærbar ufærdig tom æske MDF træbakke Næste:Bærbare lille Cigaræsker tømme træ

Undersøgelse