125ST CIGAR HUMIDOR

- Sep 24, 2019-

Hvis du vil have en humidor fra begge mærker, er der en god chance for, at du er temmelig seriøs med ikke kun dine cigarer, men hvordan de opbevares. I modsætning til de fleste af de humidorer, der findes på markedet i dag, fremstiller begge virksomheder luftfugtere i deres egne fabrikker med en mængde håndarbejde, der hurtigt er ved at blive fortiden. Humidors er lavet i Californien i en stil, der er meget klassisk: high-end træ i mørkebrune farver med generøse mængder lak. Virksomheden er sandsynligvis bedst kendt for Treasure Chest-humidoren, der har en svag kurve til låget, men virksomheden fremstiller også luftfugtere i mere traditionelle rektangulære former.

HVAD ER DET?

Det ydre måler 14 tommer x 10 x 5,5, mens det indvendige er 13 x 9 x 3,75, skønt den sidstnævnte dimension er noget af gæt. På grund af hvordan bakken fungerer, er det meget udfordrende at måle den indvendige højde; selv uden bakken er det ikke helt klart, hvad den absolutte maksimale anvendelige plads ville være.

beskriver lakprocessen som en "1.000 overfladebehandling", og selvom jeg ikke tror, at der er 1.000 frakker til dette, er der meget lak. Når du ser et stykke, der er dette blanke, betyder det, at træet næsten hopper af overfladen. Derudover fremhæves burltræet af en sort linje, der løber på kanterne af selve boksen.

Inde inde er der ubehandlet spansk cedertræ, der kommer fra Brasilien. Den er lysere i farve end andre fugtighedscreme, der ikke bruger spansk cedertræ og har en markant lugt. Der er også en aftagelig bakke, der har to skillelinjer. Det er bare en bakke, men der er et vist detaljeringsniveau i hjørnerne, der giver mig indtryk af, at det bestemt er overbygget. Under bakken er bunden af humidoren, der ikke indeholder nogen aftagelige ventilationsåbninger.

Låget huser både den medfølgende luftfugter og hygrometer, som er skjult i en kasse med et slidset låg. Både luftfugter og hygrometer kan fjernes, men trækassen, der huser hygrometeret, går ikke noget sted. Der er også numrene 1 til 12, der bruges til at minde dig om hvornår du skal fylde hygrometeret.

Som enhver anden humidor, jeg har set fra virksomheden, er al hardware guldbelagt inklusive hængsler, skruer og inkluderet nøgle.

HVORDAN VIRKER DET?

Som en humidor burde. Den eneste specielle ting at bemærke er, at hygrometeret kan fjernes, enten ved at få fingeren i mellemrummet mellem det og kanten af dig træ accent stykke, eller ved at lægge noget som en kniv derinde. Når det er fjernet, kan du udskifte dets batteri.

HVAD GØR DET SÆRLIGT?

Det er lavet i USA, hvilket ikke er almindeligt. Faktisk var den sidste amerikansk-fremstillede desktop humidor jeg gennemgik en.

DEN GODE

Det klassiske Humidor-look - Hvis du beder nogen om at tænke på en cigaret-humidor, vil de sandsynligvis tænke på noget, der ser sådan ud. Mørke, højglansede træer og en rektangulær form omtrent på størrelse med en skoboks. Dette er meget en high-end klassisk humidor.

Det fungerer - Kassen på en humidor er bare lavet godt. Jeg har haft nogle i over fem år uden problemer, og masser af andre har haft dem meget længere.

Alt er afsluttet godt - Lakken kan lige så godt være et spejl, noget der ikke er fantastisk til vores formål, men personligt ser fantastisk ud. Derudover er det et solidt stykke træ, hvilket betyder, at mønsteret er sømløst. Hardwaren leveres uden fejl og lukning af humidoren producerer en naturligt langsom lukning med nogle hørbare lyde fra luften i bevægelse.

Rigtig spansk cedertræ - Der er ikke et væld af luftfugtere, der bruger faktisk spansk cedertræ, og når du finder en, ved du det. Der er en sødere lugt, der er utroligt forskellige.

DÅRLIGE

Hygrometer - I årenes løb har vi fået en håndfuld fugtighedsfugler, og de digitale hygrometre er ikke særlig nøjagtige. Jeg tog tre af hygrometre ud, placerede nye batterier i hver og satte dem gennem totrins kalibrering. Det producerede et område fra -4 til +18 mellem de tre hygrometre. Desuden er de slags smerte - selvom det er meget lettere i forhold til ældre modeller - at fjerne fra låget, hvis du har brug for et batteribytte.

Fugtighedsfugteren - Det er blomsterhandelskum, som ikke bør bruges i fugtighedsfugtere i 2019. Problemet med blomsterhandelskum er, at der ikke er nogen reel måde at kontrollere den relative fugtighed på. De fleste mennesker vil fortælle dig at bruge en blanding af destilleret vand og propylenglykol, som bestemt begrænser fugtigheden, men ikke gør det på nogen præcis måde som perler eller Bovedas.

Kassen omkring luftfugteren kan ikke fjernes - På den ene side kan jeg virkelig godt lide udseendet af at skjule plastfugteren bag noget træ, problemet er, at hvis du ender med at ikke bruge blomsterhandlernes skum som mig, er der meget spildt plads. Jo, du kan stikke Bovedas derinde, men hvis kassen ikke var der, ville du sandsynligvis kunne passe yderligere 20 cigarer i humidoren. Det er også værd at bemærke, at befugterafsnittet går temmelig dybt ind i humidoren, måske endda lavere end toppen af bakken, som i sig selv ikke kommer tæt på leppen på det nederste stykke af humidoren.

125 cigarer passer ikke ind her - Da jeg optog videoen ovenfor, var der kun 58 cigarer i humidoren. Nogle var større end gennemsnittet, men intet som en 7 x 70. At komme til 75 cigarer ville være udfordrende, medmindre de næste 17 alle var petit coronas og at komme til 100, så meget mindre som 125, virker latterlige. Når du lægger de indvendige dimensioner i denne bestemte humidorkalkulator, kan du se, at 125-tallet ikke vil ske, medmindre du bruger meget små cigarer.

BØR DU købe det?

Jeg vil bestemt anbefale en humidor, men om det er denne, er op til dig. Jeg vil sandsynligvis bruge de ekstra penge til det lidt større Treasure Chest eller spare penge eller gå til den billigere Ambiente, men det er bare mig. Den vigtige ting at bemærke her er, at jeg endnu ikke har fundet nogen grund til at tro, at nogen af desktopbefugterne fungerer anderledes; valget kommer ned til, hvilken størrelse du ønsker, hvad udvendigt du ønsker, og hvor meget du er villig til at bruge. Hvis du vil have en traditionel udseende, amerikansk lavet humidor, er dette den bedste mulighed, omend en af de eneste muligheder. Uanset hvad, som nogen, der har brugt fugtighedscreme i årevis, kan jeg fortælle dem, at de er bygget til at vare, og de vil bare bruge ikke noget, der kommer fast på låg.


Et par af:SÅDAN Håndteres din humidor er nøglen Næste:Weilongxin Mellemøsten (Dubai) International Skønhed Udstilling 2019