Brugerdefineret træ halskæde smykkeskrin

Brugerdefineret træ halskæde smykkeskrin

Detailbillede Flere design Emballage og forsendelsesemballage: 1 stk i EPE-skum i en kartonæske med 6 stk. Polyfoam Leveringsbetingelser: EXW, FOB, CIF. Nærmeste Havn: Yantian, Shenzhen. Virksomhedsoplysninger Etableret i 2007 Weilongxin Håndværk og Gaver Co, Ltd. Specialiseret i ...

Produktdetaljer

Smykker træ kasse emballage er et mærke magt. Smykker træ kasse emballage som et mærke ydre ydeevne er, hvad virksomheden ønsker sit mærke at give forbrugerne en følelse. De materielle interesser og åndelige interesser, der bæres af den fine træemballage , er hvad forbrugeren køber. Mærket repræsenteret af emballagen skal danne et mærke i sindet og fuldt ud udtrykke mærkningens konnotation.


Produkt specifikation

wooden necklace jewelry box spec.jpg


Detailbillede

Wooden Necklace Jewelry Box-1

Mere design

Wooden Necklace Jewelry Box-2

Wooden Necklace Jewelry Box-3

Wooden Necklace Jewelry Box-4

Emballage og forsendelse

Emballage: 1 stk. I EPE-skum i en kartonæske med 6 stk. Polyfoam

Leveringsbetingelser: EXW, FOB, CIF.

Nærmeste Havn: Yantian, Shenzhen.


Virksomhedsoplysninger

Etableret i 2007 Weilongxin Crafts and Gifts Co., Ltd.

Specialiseret sig i udvikling, fremstilling og eksport cigar tilbehør. Vi har en af de største udvalg af urkasse, smykkeskrin, chokolade kasse og andre kasse i Kina.

Med en gruppe professionelle teknikere og designere med de avancerede produktionslinjer og produktundersøgelseshold med høje kvaliteter og lave priser, med førsteklasses service og levering i tide, er vores produkter nu blevet eksporteret til mere end 50 lande i Amerika , Canada, Australien, Mellemøsten, Rusland og så videre. For at tilfredsstille alle gavehandlere og andre comsumers fra hele verden.

Wooden Necklace Jewelry Box-77

Vores tjenester

Wooden Necklace Jewelry Box-55


cigar humidor case family.jpg


Wooden Necklace Jewelry Box-88

Et par af:Nej Næste:Matt Finish træ halskæde smykker Box

Undersøgelse