Antik luksus træ ur smykkeskrin

Antik luksus træ ur smykkeskrin

Detailbillede Flere design Emballage og forsendelsesemballage: 1 stk i EPE-skum i en kartonæske med 6 stk. Polyfoam Leveringsbetingelser: EXW, FOB, CIF. Nærmeste Havn: Yantian, Shenzhen. Virksomhedsoplysninger BETTER etableret i 2007 Specialiseret sig i udvikling, fremstilling og eksport af cigar ...

Produktdetaljer


Antik luksus træ ur smykkeskrin


Wooden Watch box emballage er et uundværligt emballage projekt i den moderne æra. Funktionen af en urkasse emballage er målelig. Vælg emballagen til det rigtige produkt, vælg den emballage, der opfylder produktkvaliteten, og vælg den emballage, der har værdi og funktion.


Hvad er specifikationerne af trækasse smykkeskrin?


luxury wooden watch jewelry box

Produktbillede

Antique luxury wooden watch jewelry box-1

Mere design

Antique luxury wooden watch jewelry box-2

Antique luxury wooden watch jewelry box-3

WLJ-0145 wooden jewelry box

Emballage og forsendelse

Antique luxury wooden watch jewelry box-6

wooden watch box shipping


Q: Hvornår kan jeg få prisen?

Vi citerer normalt inden for 24 timer efter at vi har fået din forespørgsel. Hvis du har brug for hurtig svar, kan du tilføje andre kontakter som whatsapp, skype etc.


Q: Hvad er din største styrke over andre leverandører?

Vi har et non-dust maleri værksted.


Q: Hvordan kan jeg få en prøve for at kontrollere din kvalitet?

Vi kan hjælpe med at udskrive logoet på jeres stikprøve. Prøveomkostningerne kan refunderes efter ordrebekræftelse, når din mængde af ordren overstiger vores MOQ.


Q: Hvilke slags filer accepterer du til udskrivning?

AI, PDF, CoreDraw, høj opløsning JPG.


Sp .: Kan du lave designet til os?

Vi har et professionelt team med rig erfaring i gavekasse design og fremstilling. Bare fortæl os dine ideer, og vi vil hjælpe med at udføre dine ideer til perfekte emballagekasser.Q: Hvad med ledetiden for masseproduktion?

Ærligt, det afhænger af ordremængden og sæsonen, du placerer ordren. MOQ'ens føringstid er omkring 35 til 45 dage. Generelt foreslår vi, at du starter forespørgslen to måneder før den dato, du vil have roducts i dit land.

Et par af:Antique high end engros brugerdefineret håndlavet træ ur kasse med fløjl Næste:Fabrikspris antik håndlavet træskærm kasse med glasvindue

Undersøgelse