Vin gaveæske læder vin pakke

Vin gaveæske læder vin pakke

Bedre er en rigtig fabrik og professionel leverandør af brugerdefinerede trækasser, brugerdefinerede cigaretskabe og tilbehør. Vi havde viet til denne industri i over 11 år. Takket være det udsøgte design og højkvalitets fabrikspris samt tilfredsstillende service og punktlig transport tjener vi vores gode ry fra mange berømte og professionelle kunder. Velkommen til at høre fra dig snart og etablere vores forretning.

Produktdetaljer

produktnavn Volenx Wooden Factory Vin gaveæske læder vin pakke til 750ml
Materiale PU læder med vin sæt
Størrelse 36,5 * 11,5cm / brugerdefineret
Logo Volenx / Customized logo
tilbehør Med vinholder

Detailbilleder:

WLW-0050.jpg

Om os:

详情页面_04.jpg

Emballage og forsendelsesmetode:

Emballage: 1 stk. I EPE-skum i enkelt hvid kasse med 6-siders polyfoam;

2 stk. I en æske med 6 stk polyfoam.

Leveringsbetingelser: EXW, FOB, CIF / By Express, Luftforsendelse, Søtransport mv.

Nærmeste Havn: Yantian, Shenzhen.

包装入箱组图.jpg

Virksomhedsoplysninger

BETTER etableret i 2007, som vi specialiserer os på at udvikle, Fremstilling og eksport af cigaretilbehør. Vi har et af de største udvalg af Cigar humidorer, urkasse, smykkeskrin, chokoladekasse og andre kasser i Kina.

Med en gruppe af professionelle teknikere og designere, der også er udstyret med de mest avancerede produktionslinjer og produktundersøgelseshold, med høje kvaliteter og lave priser, med førsteklasses service og levering i tide, er vores produkter nu blevet eksporteret til mere end 50 lande i Amerika, Canada, Australien, Mellemøsten, Rusland og så videre. For at tilfredsstille alle gavehandlere og andre comsumers fra hele verden.


Vi følger nedenstående arbejdsprincipper:

(1) Ingen forskel mellem lille mængde og stor mængde, alle er velkomne til Weilongxin Company.

(2) Cargos ledende tid skal afslutte før kundens behov.

(3) Alle kunder spørger E-mail skal svare inden for 24 timer, når vi har fået.

(4) Prøver førende tid skal være færdig inden for 15 dage.

Bedre trækasse, udstyret med en professionel fabrik, er en vellykket og professionel leverandør af tilpasset vin gaveæske læder vin pakke. Vi har viet til denne industri i over 9 år. Takket være det udsøgte design og den høje kvalitet af vores vin gaveæske læder vin pakke, samt tilfredsstillende service og punktlig transport, ejes vi godt omdømme. Velkommen til engrosprodukter med vores fabrik.
Et par af:Factory Wooden Chess Board Box Engros Næste:Personlig flaske Trævinkasse Engros krateretui med glidende låg og rebhåndtag

Undersøgelse